Vikarierande jaktvårdskonsulent med placering på Öster Malma - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Placeringsort är Öster Malma. Foto: Madeleine Lewander

Vikarierande jaktvårdskonsulent med placering på Öster Malma

Vi är ett arbetsteam av jaktvårdskonsulenter som arbetar med många och varierande viltförvaltningsfrågor. Tjänsten innebär att du arbetar med viltförvaltnings- och medlemsfrågor i Södermanlands län. Du skall även kunna arbeta med jaktliga frågor i län som omger Mälaren.

Arbetet ger möjlighet till personlig utveckling inom många och varierande frågor. Du arbetar under stor frihet och har ett stort egenansvar med möjligheter att planera din egen tid och dina uppgifter. Möjlighet att delvis arbeta på distans och utgå från hemmet finns.

Arbetsuppgifterna består även av att informera om praktisk jakt och viltförvaltning och att utbilda i dessa frågor. I tjänsten lägger vi särskild vikt på kunskapen och förmågan att hantera jakt- och viltförvaltningsfrågor med koppling till odlingslandskapet. Samverkan och samarbete med myndigheter och andra organisationer ingår som en naturlig del av arbetet. Arbetet genomförs i nära kontakt med övriga kollegor och förtroendevalda medlemmar.

Du är öppen, utåtriktad och kommunikativ. Att möta både människor och media ser du som en positiv del av arbetet. Din förmåga att samarbeta och upprätthålla god kontakt med länsstyrelsen, länsföreningen, förbundets medlemmar och andra organisationer är viktiga egenskaper.

Du ska trivas med att arbeta självständigt såväl som i team. Det krävs att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Jaktlig kompetens och erfarenhet är ett krav. Arbetstiden är oregelbunden, vilket innebär att arbetet ibland är förlagt till kvällar och helger. Arbetet kräver goda data/IT-kunskaper och du ska inneha körkort och tillgång till bil.

Lämplig utbildning och bakgrund är masterstudier inom SLU /Management of fish and wildlife populations, jägmästare med inriktning skog och vilt, skoglig eller biologisk högskoleutbildning med erfarenhet av viltfrågor inom skogs- och jordbruk. Tjänsten passar också dig som har genomgången viltmästarutbildning eller utbildningen för kvalificerad viltförvaltare. Självklart ser vi gärna sökanden av båda könen.

Meriterande.

  • Erfarenhet av arbete med myndigheter och organisationer som verkar inom skogs- och jordbruk.
  • Utbildning/erfarenhet av att arbeta med geografiska informationssystem GIS-QGIS.

Tjänsten är ett vikariat om minst ett år med tillträde under april månad eller efter överenskommelse. Placeringsort är Öster Malma i Södermanland. På arbetsplatsen, precis som på förbundets övriga arbetsplatser, finns hundar.

För mer information om tjänsten kontakta regionchef Alpo Syväjärvi 070-3300 624 alt 010-5847 624. Fackliga kontaktpersoner är Björn Sundgren 010-5847 677 (Unionen) och Niklas Lundberg 010-5847 344 (Akademikerförbunden).

Ansökan med CV och personligt brev sänds till e-post: jobba@jagareforbundet.se ansökningarna hanteras fortlöpande. Sista ansökningsdatum är den 20 februari. Intervjuer genomförs preliminärt under mars månad.


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2022-01-13 2022-01-13