Svenska Jägareförbundet

Meny

Vikarierande Jaktvårdskonsulent Region Norr

Vi söker en vikarierande jaktvårdskonsulent till Region Norr med placering i Sollefteå. Tjänsten är verksam i de fyra nordligaste länen men huvudsakligen inom Västernorrlands och Jämtlands län.

Vi är ett litet arbetsteam vilket medför att alla, utöver egna ansvarsområden, även arbetar med allmänna jaktliga frågor. Arbetstiden är oregelbunden, vilket även innebär att du ibland kommer att arbeta både kvällar och helger. Arbetsuppgifterna består bland annat av att utbilda och informera om praktisk jakt och viltförvaltning samt att ha kontakter med medlemmar och förtroendevalda. Samverkan och samarbete med myndigheter och andra organisationer ingår som en naturlig del av verksamheten. På arbetsplatsen finns hundar.

Lämplig utbildning och bakgrund är viltmästare, biologisk, skoglig eller agrar högskoleutbildning, eller att du skaffat dig efterfrågad kunskap på annat sätt.

Vi ser också att du har social kompetens, är utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera genom skrift och tala inför grupp. Du har också förmågan att samordna verksamheten och har administrativa färdigheter. Arbetet kräver också att du kan arbeta såväl självständigt som i ett team. Det är meriterande om du har erfarenhet inom föreningsteknik, Pedagogisk erfarenhet eller har god förmåga att tala och skriva på engelska.

Tjänsten kräver Körkort B samt tillgång till egen bil. Goda data/IT-kunskaper och Jaktlig kompetens är ett krav.

Placeringsort: Sollefteå.

Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse och varar till och med 13 oktober 2023.

Vi lägger stor vikt i att du delar Svenska Jägareförbundets värdegrund, ÖRA = Öppenhet, Respekt och Ansvar.

Facklig kontaktperson för Unionen: Björn Sundgren 010-584 76 77, kontaktperson för Akademikerna Niklas Lundberg 010-584 73 44.

För mer information angående tjänsten kontakta Regionchef Norr:

Jimmy Nyman, 010-584 73 50, jimmy.nyman@jagareforbundet.se

Ansökan med CV och personligt brev sänds snarast möjligt via mejl till: jobba@jagareforbundet.se. Senaste ansökningsdag är den 30 september. Inkomna ansökningar hanteras löpande.


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2022-08-25 2022-09-30