Svenska Jägareförbundet

Meny

Vill du testa på Östergötlands roligaste jobb?

Vill du ha ett jobb där du bidrar till en hög biologisk mångfald och säkerställer att viltet har goda levnadsvillkor? Vill du utveckla en spetskunskap inom viltförvaltningen? Tycker du därtill att det är självklart att du ska få planera din tid och arbeta över hela Östergötland. Ja, då är nog tjänsten vi annonserar ut Östergötlands roligaste jobb.

Jaktvårdskonsulent med särskilt ansvar för Östergötland

Tjänsten innebär att man får ett ansvar för viltförvaltningsfrågor i Östergötlands län. Detta innebär samverkan och samarbete med myndigheter, främst länsstyrelsen, men även andra organisationer – samt många möten med människor. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att utbilda och informera om praktisk jakt och viltförvaltning till både medlemmar och allmänhet, möte med press, men också att vara ett stöd till förtroendevalda. I allt ditt arbete lyser strävan efter bra livsvillkor för viltet och en hög etik i jakten.

Du är öppen, utåtriktad och kommunikativ. Att möta människor och media ser du som en positiv del av arbetet. Som individ är du ödmjuk och har lätt för att se frågor ur olika perspektiv. Din förmåga att samarbeta är väl beprövad. Du ska trivas med att arbeta självständigt men också i team. Det krävs att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Vi lägger särskild vikt på kunskap och förmåga att hantera jakt- och viltförvaltningsfrågor.

Vi söker dig med lämplig utbildning och bakgrund kanske är du viltmästare eller har en biologisk, skoglig eller agrar högskoleutbildning eller annan relevant akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet att driva projekt, undervisa eller tolka lagstiftning. Du ska även inneha körkort samt tillgång till bil. Arbetet kräver goda data/IT-kunskaper.

Arbetstiden är oregelbunden, vilket innebär att arbetet ibland är förlagt till kvällar och helger.

Placeringsort är på något av Svenska Jägareförbundets kontor, men med möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Tjänsten är ett deltidsvikariat på 50% i 6 månader med tillträde under januari månad 2024.  

Mer information om tjänsten fås genom att kontakta regionchef Mariana Skoglund, 010-584 73 37, mariana.skoglund@jagareforbundet.se. Fackliga kontaktpersoner är Björn Sundgren 010-5847 677 (Unionen) och Niklas Lundberg 010-5847 344 (Akademikerförbunden).

Ansökan med CV och personligt brev sänds till e-post: jobba@jagareforbundet.se

Märk din ansökan med Östergötland och skicka in den snarast möjligt, men absolut senast den 14 december 2023. Ansökningarna hanteras fortlöpande.


2023-11-16 2023-11-16