Viltappen mot ny vår - Svenska Jägareförbundet

Bokskog

Foto: Oscar Lindvall

Viltappen mot ny vår

Viltappen närmar sig nu 100 000 installationer. Ny funktionalitet släpps i sommar för att möta detta gensvar.

2013-04-11

Viltappen har blivit en favorit bland naturintresserade svenskar. Även i barnomsorg och skola används den flitigt. Viltappen används också i en mängd länder över hela vår jord, har det visat sig.

Det är naturligtvis glädjande om Viltappen kan bidra till att väcka intresse för och öka kunskapen om naturen.

Sedan Viltappen släpptes i januari 2012 har den haft hög rankning på både Apples och Googles marknader. Nu närmar den sig 100 000 installationer.

Och det kommer mer goda nyheter för alla de som är ute i vårsolen: Svenska Jägareförbundet lanserar ny funktionalitet i Viltappen. Bland annat kommer det mer material, som inte minst uppskattas av appens yngsta användare. Mer om detta kommer på denna nyhetsplats i samband med release av ny version under sommaren.

673 bred