Allt du behöver veta om viltkött - Svenska Jägareförbundet
bakgrund

Allt du behöver veta om viltkött

Laga kultrecept ur boken Hirams vilda från 1987

Märit Huldt – eller Hiram som hon kallades – var en av de stora matskribenterna på 1900-talets andra hälft, bl a var hon matredaktör på Svenska Dagbladet. Läs mer!

Fasan i Årets Kock- finalen

När finalen i Årets Kock avgjordes torsdag 2 februari var fasan var en av huvudråvarorna En råvara som ingen kockarna hade erfarenhet av tidigare! Läs mer!

Gäster på middag? Blanda finbitar och fulbitar

Många gäster men bara en liten filé eller ryggbiff i frysen? Hur får man det att räcka till alla? Gör som Pelle Johansson, köksmästare på KB, och blanda ett långkok på vildsvin med några tunna, tunna skivor filé på varje tallrik. Se exempelvis receptet på "Fyllesvin" i receptsamlingen.

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut