bakgrund

Nominera till Årets Viltmatrestaurang!

Syftet med priset är att uppmärksamma och uppmuntra duktiga restauranger och restauratörer som satsar på viltkött. Priset tilldelas den restaurang i Sverige som på bästa sätt använder viltkött för lönsamhet och utveckling i sin verksamhet.

2018-08-13

I juryn sitter bland annat Gert Klötzke, vinnare av Årets Kock och mångårig ledare av Svenska Kocklandslaget och Fredrik Eriksson, kreativ ledare på Restaurangakademien, känd från TV4

Nyhetsmorgon, också vinnare av Årets Kock, driver Långbro Värdshus och öppnar restaurang på National Museum i Stockholm i oktober. I juryn sitter också representanter från Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Restauranggrossisten Mårdskog och Lindqvist samt branschtidningen R&S.

Arrangör är Svenska Viltmatakademin tillsammans med Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Restauranggrossisten Mårdskog och Lindqvist samt branschtidningen R&S. Svenska Jägareförbundet stöder också utmärkelsen och uppmanar alla som vill att nominera till Årets viltmatrestaurang.

Maila ditt förslag före 7 oktober till viltmatrestaurang2018@viltmatakademin.se

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2018-08-13 2018-08-13