bakgrund

I tre dagar överger Boquerian sitt spanska tema och erbjuder 13 olika smårätter på svenskt vilt.

"Vild respekt"

"Vild respekt" skriver Boqueria, tapasrestaurangen i MOOD-gallerian i Stockholm när de presenterar sina tapas på vilt, skapade av jagande kocken Fredrik Larsson.

2017-11-22

På väggarna hänger troféer, i den jaktorange menyn presenteras de vilda djuren gästerna äter. Menytexten beskriver också jakt som en del av naturvården, och hur jägare behandlar det vilda med respekt och hänsyn .
I tre dagar överger Boquerian sitt spanska tema och erbjuder 13 olika smårätter på svenskt vilt. Allt är inspirerande upplagt och framförallt gott!

Passa på idag onsdag 22 nov eller i morgon torsdag 23 nov, sen är det slut! www.boqueria.se
På bilderna ser du några av smårätterna med vildsvin, älgtunga, älgkorv och fasan.
Kanske får du inspiration till vinterns glöggmingel, julmiddagar och nyårspartyn – bjud på vilda tapas!

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2017-11-22 2017-11-27