Svenska Jägareförbundet

Meny

På julbordet är kryddiga viltköttbullar en delikatess.

Julens bästa viltrecept

Revbensspjäll med vildsvin, julkryddade köttbullar, terrin, paté, leverpastej... Här hittar du godaste viltrecepten till julbordet.

Julköttbullar med vilt

Blanda i malen kryddpeppar och en klick skånsk senap i köttbullssmeten. Det är enkelt att förvandla vanliga viltköttbullar till julköttbullar. En knivsudd mald ingefära och lite rivet äpple passar också i julköttbullarna.

Till receptet!


Viltpaté/viltterrin

Paté eller terrin är en 1970-talsklassiker som är perfekt på julbordet eftersom den serveras kall och går att förbereda så långt i förväg

Revbensspjäll av vildsvin

Koka revbensspjällen först, och pensla dem sedan med söt klibbig honungsglaze.

Öster Malmas viltpaté

Till receptet!


Vild leverpastej

Till receptet!


Julskinka på vildsvin

Recept 1 
 
Recept 2


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2018-12-10 2018-12-10