Svenska Jägareförbundet

Meny

Förbundsnyhet

Under dagen får du bland annat kunskap om hur man lagar det godaste viltköttet. Foto: Lena Runér

Under dagen får du bland annat kunskap om hur man lagar det godaste viltköttet. Foto: Lena Runér

Endagskurs om viltkött

Är du köttansvarig inom livsmedelshandeln? Vi erbjuder en kurs om viltkött den 8 eller 9 oktober, på Öster Malma.

2014-10-03

Vi har fått några återbud och erbjuder därför den som önskar att komma onsdag 8 eller torsdag 9 oktober till Öster Malma, kl 9:30 – 16.00 på VILTLAB. Kursen vänder sig främst till köttansvariga i livsmedelshandeln.

Under dagen får du kunskap om hur vi styckar ett vildsvin, viltkött och köttkvalité, hur man lagar det godaste viltköttet, olika matlagningstekniker, trendspaning, hur man exponerar viltkött i butik med mera.
Pris 1 800 kr inkl kursmaterial, lunch, kaffe, moms.

Kursen leds av styckmästare Pontus Eriksson, KC Wallberg, viltkock på Restaurang Gubbhyllan/Skansen, Christina Nilson-Dag, Svenska Jägareförbundet.

Svara snabbt till christina.nilson-dag@jagareforbundet.se

Tillbaka till överblick