foto Mostphotos

God Jul & Gott Nytt År

2017-12-21

Kära Medlem!

Tack för att du engagerar dig!
Du kanske har drivit och arrangerat eller varit deltagare på jakter, skytte- och hundträningar och olika kurser, föreläsningar och evenemang.

Du är en av dem som gör att Jägareförbundet är framgångsrikt, bidrar till gemenskap och att vi delar kunskap, erfarenhet och glädje.

Jag ska inte skriva allt här som Jägareförbundet gjort under 2017. Via medlemssystemet får du ett julbrev till din mejladress. Där kan du läsa om flera av våra framgångar i år.

Vi ser fram emot 2018! Du kommer att få inbjudan många kurser och evenemang, jakter och naturligtvis årsmötet i din krets.

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor, tankar och synpunkter till mig direkt eller till styrelsen@stockholm-jagareforbundet.se

Varma julhälsningar
Olof Lublin