bakgrund
Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

SVerige är ett fantastiskt jaktland!

Därför behövs du i Svenska Jägareförbundet!
Tack vare oss på Jägareförbundet och våra medlemmar, så bor du i ett av världens bästa jaktländer. Det är vårt arbete som gör att du kan släppa hunden på din jaktmark eller att vi har så generösa jakttider att vi i stort sett har något att jaga året runt!

Älgjägare med jämthund.

Vi har världens mest generösa regler kring löshundsjakt främst tack vare Svenska Jägareförbundet. Foto: Nanna Hamilton

Med medlemmarnas hjälp jobbar vi på Jägareförbundet hela tiden för att du ska kunna fortsätta att även i framtiden njuta av de jaktmöjligheter som vårt land erbjuder, utan onödiga regleringar eller andra hinder.
Ett medlemskap är alltså en slags försäkring för att du ska få behålla det du haft tidigare samtidigt som du som medlem får en rad fördelar, rabatter, erbjudanden och möjligheter som ingen jägare vill vara utan.

Som medlem får du dessutom 11 nummer av Svensk Jakt, försäkringar för dig och dina hundar och rabatter på massor som hör jakten till. I menyn till vänster kan du läsa mer om våra föräkringar och rabatter.

Hoppas därför att du vill vara med och genom ditt medlemskap bidra till att Sverige fortsätter att vara ett fantastiskt jaktland. 

Du kan läsa om våra olika medlemskap här!


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2012-12-20 2017-04-12 Oscar von Stockenström