Tillgång till ditt medlemskap och Svensk Jakt på webben - Svenska Jägareförbundet

Mitt Norrland

Tillgång till ditt medlemskap och Svensk Jakt på webben

Du vet väl att du som medlem har möjlighet att logga in på ditt medlemskap under "Mina Sidor" på Jägareförbundets hemsida? Har du medlemskap med tidning har du dessutom möjlighet att logga in på Svensk Jakt och läsa utökade artiklar samt tidningen som e-magasin.

2020-04-08

Inloggad på ”Mina sidor” kan du bland annat ändra dina kontaktuppgifter, betala ditt medlemskap, ladda hem digitalt medlemskort, se dina kursbokningar, skriva ut kursintyg och försäkringsintyg.

Inloggningssidan för "Mina Sidor" på jagareforbundet.se hittar du här: "Mina Sidor"

Inloggad på Svensk Jakt kan du läsa utökade artiklar och tidningen som e-magasin.

Inloggningssidan för Svensk Jakt hittar du här: "Svensk Jakt"

För att kunna skapa inlogg måste din mejladress finnas registrerad på ditt medlemskap. Saknas mejladressen så skicka den tillsammans med ditt medlemsnummer eller personnummer till vår medlemsservice medlem@jagareforbundet.se eller ring tel. 020- 22 00 10.