Varmrökt gravad rådjursstek passar ypperligt på påskbordet. Foto: Mikael Eriksson

Påskfavorit från Öster Malma – varmrökt gravad rådjursstek med enbär

tisdag 15 apr 2025 08:34

Inför påsken bjuder Mikael Eriksson, operativ chef på Öster Malma på ett recept på sin egen favorit – varmrökt gravad rådjursstek med enbär och skogstoner.

Påsken på Öster Malma är något alldeles särskilt. Här möts generationer i hjärtat av Sörmland – bland vackra vyer, vilda smaker och stämningsfull slottsmiljö.

– Det är något speciellt med att se flera generationer samlas här under påsken. När far- och morföräldrar, vuxna och barn delar en måltid, promenerar i parken eller bara njuter av att vara tillsammans – då vet vi att vi har lyckats skapa något mer än bara en påskmiddag, säger Mikael Eriksson.

Hotellet har öppet året runt – och under påsken är det extra fint att få välkomna både nya och återkommande gäster till en helg fylld av smaker, natur och samvaro. Som medlem i Svenska Jägareförbundet har du dessutom rabatter när du besöker Öster-Malma.

Läs hela receptet här!

Till receptet: Varmrökt gravad rådjurstek med enbär och skogstoner