Svenska Jägareförbundet

Meny

Köp en ny Toyota med medlemsrabatt och få pengar tillbaka

Vilket kap! Som medlem i Svenska Jägareförbundet får du både medlemsrabatt och pengar tillbaka när du köper en fabriksny Toyota. Rabatten fungerar på alla modeller, från lilla Yaris till en LandCruiser.

Efter att du fått din nya Toyota levererad kan du fylla i formuläret här nedan för att få din bonus. Rabatt och bonus beror på vilken modell du köper. Rabattens och bonusens storlek hittar du här. Rabatterna gäller alltid utifrån gällande bruttoprislista.

Du måste tala om för bilförsäljaren att du vill använda avtalet och visa upp ditt medlemskort. Annars gäller inte rabatten. Detta är en medlemsrabatt och gäller förstås därför dig som privatperson, dvs varken familjemedlemmar eller företag kan ta del av din medlemsrabatt. 

För Toyota EV-fordon (elbilar) och laddhybrider utgår medlemsrabatt enligt lista men ingen medlemsbonus.

Observera att du måste fylla i samtliga uppgifter i formuläret för att kunna få bonusen. Felaktigt ifyllt formulär kommer att försena utbetalningen. 

Du måste söka bonusen inom sex månader från den dag du fått din nya bil.

Har du fyllt i alla fält korrekt så kommer dina pengar att sättas in på ditt konto. Utbetalningar görs varje kvartal av de bilar som är levererade (början av juli, oktober, januari och april).

Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Svenska Jägareförbundet använder dina personuppgifter för att hantera din medlemsbonus.

Namn
Personnummer
Medlemsnummer
Adress
Postnr
Ort
Mobilnummer
E-postadress
Bilmodell
Registreringsnummer
Chassinummer
Bilen köpt hos (namn och ort)
Datum för köpet
Datum för billeverans
Bank
Bankens clearingnummer
Kontonummer
 
   
2023-04-12 2023-10-03