Svenska Jägareförbundet

Meny

Våra försäkringar

Svenska Jägareförbundets medlemsförsäkringar ger dig och din hund trygghet. Du är ansvars- och olycksfallsförsäkrad under jakt. För dina hundar ingår både rovdjurs- och trafikeftersöksförsäkringar.

skadad i skogen får hjälp

Försäkringarna gäller för dig som är Ordinarie medlem (med och utan tidning), Ungdomsmedlem, Utlandsmedlem, Jaktgäst, dvs alla kategorier utom Barn och Stödmedlemmar. 

Trafikeftersöksförsäkringen gäller för samtliga hundar som arbetar med trafikeftersök på uppdrag av Polisen.

Rovdjursförsäkringen omfattar hundar som skadas/dödas av något av våra stora rovdjur.

När det gäller hundar är det alltid bra att ha en veterinärvårdsförsäkring som gäller ständigt, inte bara vid jakt. 

Vår medlemsförsäkring för lokalorganisationer ger alla våra medlemsföreningar olycksfalls- och ansvarsförsäkringar. Perfekt för alla  skjutbanor, jaktvårdsföreningar och viltvårdsområden.

Läs mer om

Har du frågor om våra medlemsförsäkringar? Kontakta medlemsservice.

Gäller det försäkringsintyg för utlandsresan? Logga in på Mina Sidor och välj vilket språk du önskar. Har du inte möjlighet till det kan du kontakta vår medlemsservice per epost eller 020-22 00 10.

OBS att jägarförsäkringarna gäller personolycksfall och ansvar, inte vapen eller andra saker. Se därför till att ha en bra hemförsäkring. Alla våra medlemmar får rabatt på hundförsäkringar hos Agria och villa- och hemförsäkring, bil- och släpvagnsförsäkring hos If. Med Ifs villa- eller hemförsäkring får du dessutom ett ökat skydd för dina vapen under jakten på upp till 120 000 kronor. Du får även upp till 15 000 kronor i ersättning om mat i frysen blir förstörd. Något för dig som jägare att ha nytta av!


2013-01-11 2024-07-08