bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Mostphoto Fotograf: Sten Christoffersson

JAQT i Jönköpings län

Gå med i JAQT Jönköpings Facebook sida, där hittar man vad som händer under året. Har du några funderingar, maila eller kontakta oss på Facebook sidan. Varmt välkommen Inget stoppar JAQT, vi ställer inte in – vi ställer om

Våra aktiviteter är till för Jägareförbundets kvinnliga medlemmar, för att bistå med mer erfarenhet, kunskap och möjligheter att förvärva egna upplevelser av natur, djur och jakt. Vi finns även till för att våra jagande kvinnor ska få ett bredare kontaktnät med andra jagande kvinnor och stärka det jaktliga självförtroendet. Vi vill vara ett stöd för varandra, aktiva som ännu inte aktiva jägare. Vi välkomnar alla nya medlemmar oavsett tidigare erfarenheter.

I JAQT arbetsgrupp finns det medlemmar från länets alla hörn. Vi har alla olika erfarenheter, kunskaper och hjärtefrågor inom jakten. Vi träffas var 5e-6e vecka (nu digitalt) och diskuterar, planerar samt bokar olika aktiviteter.

Intresset för de aktiviteter som JAQT i Jönköpings län erbjuder har stadigt ökat. Vi kommunicerar med våra medlemmar främst genom vår facebook-sida som du finner HÄR, såsom vad som vilka aktiviteter som planeras och man kan också lämna in/komma med förslag på vilken typ av arrangemang man vill ha.

Kvinnliga medlemmar i Jägarförbundet Jönköping ökar, vilket är fantastiskt och vi vill bli ännu fler!

För att engagera fler kvinnor i JAQT erbjuder vi bl.a. följande aktiviteter:

Jakter

Viltspårkurs

Jaktskyttets ABC

Tjejkvällar

3Qampen

Gå med i JAQT Jönköpings Facebook sida, där hittar man vad som händer under året. Har du några funderingar, maila till aspasen@telia.com eller kontakta oss på Facebook sidan.

 

Inget stoppar JAQT, vi ställer inte in – vi ställer om

 

Självklart följer vi folkhälsomyndigheternas riktlinjer och rekommendationer vid våra aktiviteter.


2021-03-01 2022-10-15