Svenska Jägareförbundet

Meny

Styckning av vilt

När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.

Plats

Öster Malma

Sista bokningsdatum

23 jan

Startar

06 feb 09:00

Slutar

06 feb 17:00

Längd

1 tillfälle (1 dag)

Måltid

Ja

Platser kvar

0 av 8

Logi

Nej

Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.

Längd:
Teori och praktik, en dag.

 

Köpvillkor >>

 

Övrigt

Kaffe och Lunch ingår.
Mer information skickas efter anmälan.

Kursledare

Pontus Wrangel

Medlemspris

3250 kr

Ungdom medlemspris

3250 kr

Ordinarie pris

4230 kr

Pris - ungdom

3250 kr

Redan bokad

Du har redan bokat dig för denna kurs. Önskar du boka ytterligare platser på kursen för annan person behöver vi uppgifterna för personen ifråga.

{{ firstName }} {{ surName }}
{{ memberId }}
{{ currentPrice }} kr
Var god ange din e-postadress
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ditt mobiltelefonnummer
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Styckning av vilt
06 feb 09:00 - 06 feb 17:00
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Avbryt
Saknas din e-postadress i systemet ber vi dig kontakta medlemsservice som då lägger in din kurs manuellt.
Telefon 020-22 00 10
E-post medlem@jagareforbundet.se
{{ fullAddress }}
{{ email }}
{{ countryCode + ' ' + mobilePhone }}
Styckning av vilt
06 feb - 06 feb
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar din bokning och sparar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Avbryt

Om du är medlem eller om vi har dina uppgifter sen tidigare behöver du logga in för att boka kursen.

Var god ange ett giltigt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDD-XXXX
Var god ange ett giltigt födelsedatum i formatet ÅÅÅÅMMDD
{{ personalIdentityNumber }}
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Styckning av vilt
06 feb - 06 feb
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar din bokning och sparar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Avbryt

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Livsmedelshygien.
  • Anatomisk styckning.
  • Styckdetaljerna och till vad de kan användas i köket.

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Siw Eriksson

siw.eriksson@jagareforbundet.se

010-5847669