Styckning av vilt - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Livsmedelshygien.
  • Anatomisk styckning.
  • Styckdetaljerna och till vad de kan användas i köket.

Filter

Sortera

Län

Visa alla filter Visa färre filter

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Norr

Norrbotten: Niklas Lundberg, 010-5847344

Västerbotten: Elisabeth Östman, 010-5847082

Mitt Norrland: Kristina Bergman, 010-5847087

Mitt

Dalarna, Gävleborg: Britta Lundh, 010-584 76 51

Gotland, Uppsala län, Västmanland: Anna Sahlander, 010-5847281

Stockholms län, Södermanland, Uppsala - Forsmark: Marie Tapper, 010-5847258

Värmland, Örebro län: Jessica Larsson, 010 58 47 646

Öster Malma: Siw Eriksson, 010-5847669

Syd

Agusa: Mikael Wilhelmsson, 010-5847671

Blekinge, Halland, Skåne: Anneli Stjernberg, 010-5847042

Blekinge, Halland, Jönköpings län, Kalmar län, Kronoberg, Skåne, V Götaland Väst, S Älvsborg, Skaraborg, Östergötland: Fredrik Jönsson, 010-5847664

Jönköpings län, V Götaland Väst, S Älvsborg, Skaraborg, Östergötland: Maria Lundström, 010-5847109

Kalmar län, Kronoberg: Maria Augustsson, 010-5847284

Styckning av vilt

När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.

Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.

Längd:
Teori och praktik, en dag.

Köpvillkor >>

  • Maila
  • Skriv ut