Svenska Jägareförbundet

Meny

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Urtagning
  • Flåning
  • Grovstyckning
  • Finstyckning
  • Förvaring
  • God livsmedelshygien

Filter

Sortera

Län

Visa alla filter Visa färre filter

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Norr

Norrbotten: Niklas Lundberg, 010-5847344

Västerbotten: Elisabeth Östman, 010-5847082

Mitt Norrland: Kristina Bergman, 010-5847087

Mitt

Dalarna, Gävleborg: Britta Lundh, 010-584 76 51

Gotland, Uppsala län, Västmanland: Anna Sahlander, 010-5847281

Stockholms län, Södermanland, Uppsala - Forsmark: Marie Tapper, 010-5847258

Värmland, Örebro län: Lena Olsson, 010-5847152

Öster Malma: Siw Eriksson, 010-5847669

Syd

Agusa: Mikael Wilhelmsson, 010-5847671

Blekinge, Halland, Skåne: Anneli Stjernberg, 010-5847042

Blekinge, Halland, Jönköpings län, Kalmar län, Kronoberg, Skåne, V Götaland Väst, S Älvsborg, Skaraborg, Östergötland: Fredrik Jönsson, 010-5847664

Jönköpings län, V Götaland Väst, S Älvsborg, Skaraborg, Östergötland: Maria Lundström, 010-5847109

Kalmar län, Kronoberg: Maria Augustsson, 010-5847284

Foto: Ilia Nesolenyi/Mostphotos

Tillvaratagande av vilt

Hur du behandlar viltet efter skottet betyder mycket för slutresultatet i köket. Den här kursen tar upp allt från urtagning till styckning och förvaring. 

Kursen ger dig kunskap om hur vilt av olika slag tillvaratas och hanteras som råvara. Vi behandlar betydelsen av samt lär oss tillämpa god livsmedelshygien. Knivar och knivvård och övrig lämplig utrustning. Under kursen varvas teori och praktik. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om hantering av vilt efter skottet.

Köpvillkor >>

  • Maila
  • Skriv ut