När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.
Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.
Längd:
Teori och praktik, en dag.
Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:
Norrbotten, Västerbotten: Elisabeth Östman, 010-5847082
Mitt Norrland: Maria Mikaelsson, 010-584 74 02
Dalarna, Gävleborg: Britta Lundh, 010 584 72 95
Gotland, Uppsala län, Västmanland: Anna Sahlander, 010-5847281
Stockholms län, Södermanland, Uppsala - Forsmark: Amanda Nyqvist, 010-584 73 42
Värmland, Örebro län: Lena Olsson, 010-5847152
Öster Malma: Siw Eriksson, 010-5847669
Blekinge, Halland, Skåne: Anneli Stjernberg, 010-5847042
Jönköpings län, V Götaland Väst, S Älvsborg, Skaraborg, Östergötland: Maria Lundström, 010-5847109
Kalmar län, Kronoberg: Maria Augustsson, 010-5847284