Svenska Jägareförbundet

Meny

Frågor och svar om årets avisering

Nu har årets avisering landat i din brevlåda, Här hittar du svaren på dina frågor, som När kommer mitt nya medlemskort? Är det digitalt?

När måste jag ha betalat för att vara säker på att få Svensk Jakt nr 8?
Förnya ditt medlemskap innan den 3 juli om du vill vara säker.

Medlemsåret startar den 1 juli och avslutas den 30 juni.

Hur mycket kostar de olika medlemskapen?
Ordinarie medlem kostar 675 kronor, Ordinarie medlem utan Svensk Jakt samt Stödmedlem kostar 410 kr och Ungdomsmedlem kostar 300 kr.

Jag vill ändra medlemskategori. Hur gör jag?
Hör av dig till Medlemsservice så får du hjälp. Kontakta dem här.

När kommer mitt nya medlemskort?
Du som har digitalt medlemskort i mobilen får det omkring den 1 juli. Appen uppdateras automatiskt med både medlemskort och jakttidtabell, så du behöver inte göra någonting. 

Har du medlemskortet i plånboken och betalar innan den 14 juni, skickas ditt medlemskort ut i slutet av juni. Därefter skickas de ut varje vecka allteftersom medlemmarna betalar sin medlemsavgift.

Har du blivit medlem under våren?
Ditt medlemskap gäller då ända till 30 juni 2024. Du kommer att få ett nytt medlemskort i mobilen/appen Cardskipper och du ska förstås inte betala någon avgift i år.

Jag har installerat mitt digitala medlemskort. Kommer jag få medlemskortet för det nya jaktåret i mobilen eller på papper?
Du som har ett digitalt medlemskort i din mobil via Cardskipper kommer att få det nya jaktårets medlemskort där. Appen uppdateras automatiskt från den 1 juli och du behöver inte göra någonting. Jakttidtabellen kommer också att ligga där. 

Jag vill ha digitalt medlemskort - hur gör jag?
Det är både praktiskt och miljövänligt med digitalt medlemskort. Dessutom kan du alltid vara säker på att de senaste ändringarna av lagar och regler i jakttidtabellen finns där. Här hittar du information om hur du går till väga.

Har du frågor om Kivra?
Du hittar mer information här.

Frågor om medlemskapet
Du är alltid välkommen att kontakta Medlemsservice på telefon 020-22 00 10 eller  medlem@jagareforbundet.se

Har du jaktliga frågor?
Kontakta din närmaste jaktvårdskonsulent via växeln, 077-18 30 300.


2022-05-12 2023-11-01