Svenska Jägareförbundet

Meny

Medlem

Ny medlemsrabatt på din hemförsäkring

Är du medlem och har din hemförsäkring hos If? Nu får du även 5 procent rabatt på försäkringarna för dina ATV och snöskotrar. Dessutom ingår förstås fortfarande extra försäkringar för vapen och mat i frysen.

2022-09-01

Som medlem är du ju ansvars- och olycksfallsförsäkrad hos If.

Dessutom får du fin medlemsrabatt på dina försäkringar hos If, bland annat 15 procent på villan.

Nytt är att du nu också får 5 procent rabatt på försäkringarna för din ATV och snöskoter. Detta förutom det extra skyddet i hemförsäkringen för vapen upp till 100 000 kronor och upp till 15 000 kronor om maten i din frys skulle bli förstörd vid till exempel ett strömavbrott.

Här hittar du information om medlemsförsäkringarna

Här hittar du alla dina medlemsrabatter

På bilden en Suzuki KingQuad, specialutrustad för våra medlemmar. Läs mer om det erbjudandet här.

Tillbaka till överblick