Svenska Jägareförbundet

Meny

Styckning av vilt

När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.

Plats

Öster Malma

Sista bokningsdatum

17 nov

Startar

02 dec 09:00

Slutar

02 dec 17:00

Längd

1 tillfälle (1 dag)

Måltid

Ja

Platser kvar

8 av 8

Logi

Nej

Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.

Längd:
Teori och praktik, en dag.

 

Köpvillkor >>

 

Övrigt

Kaffe och Lunch ingår.
Mer information skickas efter anmälan.

Kursledare

Pontus Wrangel

Medlemspris

3250 kr

Ungdom medlemspris

3250 kr

Ordinarie pris

4230 kr

Pris - ungdom

3250 kr

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Livsmedelshygien.
  • Anatomisk styckning.
  • Styckdetaljerna och till vad de kan användas i köket.

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Siw Eriksson

siw.eriksson@jagareforbundet.se

010-5847669

Bli medlem Logga in