bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Dalarna

Norma Academy Välj rätt jaktkula

Studiefrämjandet och Jägareförbundet Dalarna tillsammans med Interjakt och Bilia i Borlänge bjuder in till en föreläsning med ammunitionstillverkaren Norma.

Skanna QR-koden för anmälan

Skanna QR-koden för anmälan

2024-03-24

Vill du veta mer om jaktkulans egenskaper och hur du väljer rätt kula till just din jakt? Då är denna föreläsningen för dig! 
Norma är en av de största ammunitionstillverkarna inom både jakt och sportammunition och kommer till Bilia i Borlänge och håller denna unika föreläsningen! 

Denna föreläsning kommer vi prata om jaktkulan, hur väljer du rätt kula för just dig, vad som skiljer olika kulor åt och vad man ska kolla efter när man väljer ammunition. Passa på att få svar på dina frågor direkt från tillverkaren av ammunitionen. 

Förutom föreläsningen så kommer Jägareförbundet vara på plats och göra trofebedömning, så ta med din trofe och få den bedömd medans du lyssnar. Detta gäller Älg, rådjur, vildsvinsbetar och kranium.  Studiefrämjandet kommer också vara på plats med skyttesimulator och prata lite kommande utbildningar. 
Bilia kommer visa upp jaktrelaterade bilar med tillbehör du som jägare kan behöva för ditt kommande jaktäventyr.
Interjakt kommer vara på plats och visa upp produkter. 

Vildsvinsprojektet som drivs av Jägareförbundet Dalarna, LRF Dalarna och Offentlig Gastronomi Dalarna kommer vara på plats och bjuda på vildsvinsburgare!

Kaffe och kaka kommer också finnas på plats.

Praktisk information:
När: 24:e April, 16:30 öppnar dörrarna upp för trofebedömning och kringarrangemang. 18:00 börjar föreläsningen.
Var: Bilia i Borlänge, Gjutargatan 40. 
Pris: GRATIS! 
Anmälan: Föranmälan krävs

Länk för anmälan: https://www.studieframjandet.se/dalarnas-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2024/april/forelasning-med-norma-om-jaktammunition/

image8wktp.png

Tillbaka till överblick