Svenska Jägareförbundet

Meny

Styckning på e-jakt

Det enkla och snabba sättet att öka sina kunskaper om viltkött. Här är kurserna för dig som vill lära dig stycka, bli påmind om hur man gör eller se om det finns ett och annat nytt att lära.

I de här två digitala kurserna finns flera korta instruktionsfilmer som visar hur du kan stycka älg, hjort, rådjur eller vildsvin. Steg för steg får du följa hur Pontus Eriksson, ansvarig för vilthanteringsanläggningen på Öster Malma, använder handlag och kniv för att arbeta fram detalerna på ett flertal olika sätt. Ett och annat tips om hygien, vad de olika styckningsdetaljerna kan användas till och hur du bäst delar och skär upp stekarna finns också i materialet.

Priset för en kurs är endast 99 kr och inloggningen räcker i 6 månader. Du har med andra ord nästan en hel jaktsäsong på dig för att bli bättre på att ta hand om klövviltet. 

Formatet är också anpassat till telefon och läsplatta för att det ska vara enkelt att titta på en film medan du styckar. Det som behövs är en stadig och bra uppkoppling.  

Köp och inloggning:
Stycka älg, hjort och rådjur
Stycka vildsvin

Se trailern - Styckning

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Logga in på din kurs

Logga in här

2014-09-30 2022-02-22