Digitalt medlemskort i din mobil - Svenska Jägareförbundet

Digitalt medlemskort i din mobil

I början av februari kommer du att få ett meddelande från Cardskipper där du erbjuds att ladda ner ett digitalt medlemskort. I appen får du tillgång till ditt medlemskort, erbjudanden och annan information från förbundet direkt i din mobli.

2021-01-27

Så hämtar du ditt digitala medlemskort

Du har fått eller kommer att få en inbjudan via mejl och SMS från Svenska Jägareförbundet och Cardskipper.

Gör så här för att hämta ditt medlemskort:

1. Följ länken i din inbjudan, kontrollera dina uppgifter och tryck på fortsätt, ladda sedan ner appen Cardskipper via Google Play/App Store.
  2. Öppna appen och slutför din registrering genom att ange ditt mobilnummer.
  3. Nu kan du se ditt medlemskort! du får, utöver medlemskortet, tillgång till erbjudanden och annan information från förbundet.

Om du redan använder dig av Cardskipper för någon annan organisation, kommer du eventuellt få en push-notis i appen istället för ett mejl/SMS.

Du kan också du lägga till Jägareförbundets digitala medlemskort genom att klicka på plustecknet längst upp till höger i appen och därefter ange ditt födelsedatum och din personliga medlemskod.

Ladda hem appen här

googleplay1.jpg