Svenska Jägareförbundet

Meny

Medlem

Foto: Mostphotos

Gratis styckningskurs till alla medlemmar

Att ta vara på viltet är en viktig del av jakten. Därför vill vi ge dig som är medlem en digital styckningskurs. För att logga in på den behöver vi din e-postadress.

2023-01-26

Du är en trogen medlem och vi vill därför ge dig något som du kan ha både glädje och nytta av - en digital kurs om hur du tar vara på älg, hjort och rådjur. I mitten av februari skickades ett mail ut med inloggningskod till samtliga medlemmar som har sin e-postadress registrerad hos oss.

Håll utkik, mailet med din kursinbjudan kommer från Coursio och kan eventuellt hamna i din skräppost.

Är du inte säker på att vi har din e-post eller har du blivit medlem efter den 26 februari i år? Kontakta Medlemsservice så hjälper de dig. När du mailar oss vänligen uppge ditt personnummer eller medlemsnummer.

Kursen är tänkt för dig som vill lära dig stycka klövvilt, bli påmind om hur man gör eller se om det finns ett och annat nytt att lära. Den ingår i vårt ordinarie utbud av digitala utbildningar och kostar normalt 99 kronor. Läs mer om våra digitala kurser.

Kursen är öppen för dig till 13 maj, så vänta inte för länge med att börja utbildningen!

SIDAN UPPDATERAD 230425.

Tillbaka till överblick