Svenska Jägareförbundet

Meny

Medlem

Testa Svensk Jakt!

Nu kan du få Sveriges största jakttidskrift Svensk Jakt - både som papperstidning och digitalt – under resten av jaktåret för bara 79 kronor.

2024-02-20

Få Svensk Jakt resten av jaktåret. 4 nummer + allt digitalt innehåll för endast 79 kr.

Hundratals sidor fullmatade med jaktäventyr, tester, granskningar, praktiska jägartips och jaktnyheter direkt i brevlådan en gång i månaden samt fri tillgång till allt premiummaterial på Svenskjakt.se

Svenskjakt.se och via Svensk Jakts app finns mängder av jaktjournalistik exklusivt för dig som valt medlemskap med Svensk Jakt. Här hittar du alla de senaste jaktnyheterna, e-tidningen, jägartips och granskningar. Du kan även se webb-tv från vår vapen- och skytteredaktör Ulf Lindroth. Och mycket mer. 

Erbjudandet får du i Kivra för dig som har Kivra, annars via vanlig post. Betala innan den 4 mars för att få fyra nummer av Svensk Jakt och tillgång till alla premiummaterial på Svenskjakt.se t.o.m. 30 juni 2024. Därefter får du ett nytt erbjudande om medlemskap inklusive prenumeration av Svensk Jakt.

OBS! Erbjudandet gäller dig som idag är ordinarie medlem utan Svensk Jakt.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Kivra:

Hur gör jag om jag inte vill vara ta del av erbjudandet om att få testa 4 nr av Tidskriften Svensk Jakt?
- Det finns ingen betalningsskyldighet på erbjudandet. För att slippa få påminnelser behöver du sätta fakturan som "Hanterad" i Kivra.

Får jag en betalningsanmärkning om jag inte betalar?
- Nej, det får du inte.

Varför skickar ni via Kivra?
- I Kivra får du automatiskt utskick från de anslutna företag och myndigheter du har en relation till. I takt med att fler personer ansluter sig till Kivra får du automatiskt mer av din post digitalt.

Hur gör jag för att slippa utskick från en viss avsändare?
- Logga in i Kivra, gå till "Inställningar" och stäng av de avsändare du inte vill ha utskick från i Kivra.

Varför står det i Kivra att det är en faktura när det är ett erbjudande?
- Det är en standardformulering som Kivra har, inga krav är knutna till detta.

Har du frågor om Kivra är du välkommen att kontakta Kivras Kundtjänst på  0770-457 000. Det finns också mer information på deras sida Så funkar Kivra.

Tillbaka till överblick