Svenska Jägareförbundet

Meny

Foto: Malmgårds Viltfrö – Blomster Diana

Medlemsrabatt – Malmgårds Viltfrö

Som medlem har du 20% rabatt på hela frösortimentet hos Malmgårds Viltfrö.

Du har tillgång till ett brett urval av fröer till kantzoner fältvilt, för pollinerare och andra insekter, olika typer av viltåkrar samt maskiner och tillbehör.

Fältvilts Diana är en 2-årig EFA-Kantzons blandning som i första hand ger skydd och insekter åt kycklingar, vuxna fåglar och annat fältvilt. Då beståndet är högt och styvt skyddar det mot rovfågel. Anfallet bromsas upp så att viltet oftare hinner undan.

Fasan-Rapphöns Diana används som näringsskapande och skyddande växt på viltåkrar som anläggs för fasaner och rapphöns. Blandningen ger kycklingarna ett bra skydd och rikligt med insekter på sommaren. Beståndet är stående långt in på vintern vilket ger ett gott skydd för övervintrande fåglar.

Viltbetes ÖM Diana är en utmärkt flerårig viltåkerblandning för speciellt vilttäta områden. Blandningen är utvecklad tillsammans med Sveriges ledande viltvårdare på Svenska Jägareförbundets marker på Öster Malma. Den höga vilttätheten (älg, vildsvin, dovhjort, kronhjort) ger högt betestryck under våren på många viltåkrar. Viltbetes ÖM blandning av specialväxter som klarar betestryck och ger foder och avleder från grödor under hela sommaren.

Läs mer om alla våra blandingar & frön och beställ enkelt på www.viltfro.se
Kom ihåg att ange rabattkoden SJF2024


2021-03-02 2024-02-28