Svenska Jägareförbundet

Meny

Jaktmässor

Vi erbjuder alla barn att bygga sin egen fågelholk. Foto: Lars-Henrik Andersson

Västgård Game Fair 28-30 juli, sommarens jaktevent i norr

Passa redan nu på att boka sista helgen i juli för en tripp till Jämtland och ett besök på Västgård Game Fair. En perfekt anledning för en resa för dig som tänkt hemestra i landet.
Mässan arrangeras 28-30 juli 2023.

2023-06-20

Mässområdet ligger vackert beläget vid Kallsjöns strand med mäktiga Åreskutan som bakgrund. Svenska Jägareförbundet finns förstås på plats med fullspäckad monter och på lördagen utlovas dessutom ett föredrag om älgjakten under namnet ”Har vi en jaktbar älgstam 2025”.

I Svenska Jägareförbundets monter finns mycket att göra för alla besökare. Förbundet kommer bland annat erbjuda ett par roliga tävlingar, där en är några kunskapsfrågor om jakt där en lycklig vinnare kan få med sig ett specialdesignat vapenskåp från Scandinavian Safe – limited edition. En annan del är skytte med vår nya VR-skyttesimulator från GAIM, där man har chans att vinna just en sådan simulator från GAIM.

Den lokala jaktvårdskretsen erbjuder prova-på skytte med hagel och 22 .LR samt vår viltvårdare från Umeå visar upp våra fällor till försäljning, givetvis till rabatterat pris för medlemmar. För de unga besökarna är Jägareförbundets monter en given mötesplats och där vi erbjuder alla barn att bygga sin egen fågelholk som de gratis får ta med sig hem.

Förutom allt detta så kommer vi arrangera frågestunder med förbundets experter på plats kring heta ämnen som fjälljakten, älgjakten samt fällor och fällfångst. Blir du medlem på plats bjuder vi dessutom på en entrébiljetten.

Tillbaka till överblick